LISA OOSTVOGELS

Ontwerp zonder titel 3

LISA OOSTVOGELS

Manuele therapeut – Sportkinesitherapeut – Dry Needling – Musculoskeletale aandoeningen

Hoi! Ik ben Lisa, een enthousiaste kinesitherapeut die klaarstaat om samen met jou op een persoonlijke en efficiënte manier je doelen te bereiken. Binnen de revalidatie leg ik de focus op een individueel behandelplan dat je makkelijk kunt integreren in je dagelijkse routine. Samen werken we niet alleen aan je herstel, maar zoeken we ook naar de oorzaak van je probleem om nieuwe blessures te voorkomen. We gaan voor dat extra stapje!

In mijn jeugd speelde ik volleybal en later werd ik trainer en coach. Tegenwoordig ben ik vaak te vinden met loopschoenen aan, op de koersfiets, in de fitness of in de sporthal. Zelfs tijdens vakanties zit ik niet stil en ben ik regelmatig op een berg te vinden met skibotten of wandelschoenen aan.

Mijn fascinatie voor de capaciteiten van het menselijke lichaam en mijn sportieve achtergrond maakten mijn beroepskeuze eenvoudig. Ik studeerde af aan de KU Leuven in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, met een specialisatie in musculoskeletale aandoeningen en sportkinesitherapie. Na mijn opleiding kwam ik bij The Extra Mile terecht en begeleid ik de B-ploeg van KHO Bierbeek tijdens hun wedstrijden.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken en je te helpen je doelen te bereiken!

Bekijk hier het hele aanbod