Trainingen en wedstrijden

Ondanks het feit dat onze begeleiding in de eerste plaats vanop afstand gebeurt, weten wij uit ervaring ook dat samen trainen werkt. Dat je de zweetdruppels die je laat in het bijzijn van andere atleten, toch net iets minder voelt. Dat de tijd net iets sneller voorbijglijdt en dat de voldoening die je kan delen na afloop van een stevige training, nog net iets zoeter smaakt.

Op woensdagavond kan je ons terugvinden op de atletiekpiste van het sportkot en 1x per maand spreken we af voor een teamtraining in het bos (omgeving Bierbeek/Leuven). Iedereen welkom!

Geef ons een seintje via info@theextramile.be als je graag aan (een greep uit) bovenstaand programma wil deelnemen, of als je graag een keertje van onze werking wil komen proeven!

Het einde is in zicht
teamtrainign
Chasing Together

Onze looptrainingen vinden maandelijks op zaterdag- of zondagochtend, zonder tegenbericht, plaats in één van de prachtige bossen in onze omgeving (Mollendaalbos (Bierbeek), Heverleebos,…).

Wekelijks kan je ons bovendien op woensdagavond aantreffen op de atletiekpiste van het Sportkot van Leuven (Universitair Sportcentrum KU Leuven). Afspraak om 19u45.

Samen trainen is één ding, maar samen de vruchten plukken van al dat harde labeur: da’s twee keer gewonnen. Daarom stellen we jaarlijks een competitie-agenda op, die is opgebouwd rond wedstrijden die net dat tikkeltje extra bieden. We komen in groep aan de start, maar iedereen loopt uiteraard op eigen niveau. Niemand is verplicht, maar iedereen is welkom. En de ervaring leert: hoe meer milers, hoe meer plezier!