Kinesitherapie

Recovery is key

Soorten kinesitherapie, coaching en advies

Team

Maak kennis,
met onze kinesitherapie experten.

Kjell

KJELL DE HONDT

Manuele Therapie
Sport- en orthopedische revalidatie
Blessurepreventie
Endurance coaching
Inspanningstest
Sportieve doelen behalen: persoonlijke begeleiding
Personal coaching
Krachtprogramma op maat
Core Stability

Na het behalen van zijn diploma als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen specialiseerde Kjell zich in sportrevalidatie en manuele therapie.

Vanuit zijn expertise werkt hij tot op heden met nationale en internationale atleten. Door zijn passie voor sport is hij jouw aanspreekpunt om het revalidatietraject van A tot Z te doorlopen.

Tenslotte bindt Kjell graag de loopschoenen aan. Menig marathons werden reeds overwonnen.

STIJN JANSSENS

Manuele Therapie
Sport- en orthopedische revalidatie
Dry needling
Blessurepreventie
Redcord therapist
Sporttaping

Ik ben Stijn Janssens en ben van jongs af aan gefascineerd door alles wat met beweging en het menselijke lichaam te maken heeft. Over de keuze om kinesist te worden heb ik niet lang moeten twijfelen. Zo behaalde ik in 2011 mijn Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen. Nadien specialiseerde ik mij verder in sportkinesitherapie, manuele therapie en dry needling.

Ik streef er naar om patiënten zo snel mogelijk op een verantwoorde manier terug aan het sporten te krijgen.  Hiervoor werk ik vanuit een totaalaanpak waarbij de patiënt, sporter of atleet centraal staat.

Naast zijn rol als therapeut, vind je Stijn geregeld terug op het basketbalterrein of op zijn koersfiets.

the extramile.jpg 36 scaled
Valerie

VALERIE COULIE

Blessurepreventie
Sport en orthopedische revalidatie
Personal coaching
Begeleiding van sportploegen op vlak van prestatie en preventie
Small group training
Powerclub

Heb je een bepaald doel? Dan help ik je graag verder om dit concreter te maken en een realistisch plan op te stellen

Valerie heeft een passie voor dans zoals ballet, jazz, en moderne dans. Sinds haar 4 jaar heeft ze vele uren in de danszaal doorgebracht. Door haar dans groeide haar fascinatie voor de bewegingen van het menselijk lichaam. Zo startte ze haar studie revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de katholieke universiteit van Leuven. Dit leidde tot een verruiming van haar interesse, naast sport, ook voor het behandelen en revalideren van sportblessures. In dialoog met de patiënt zorgt ze voor de best mogelijke behandelingsstrategie in het kader van zijn/haar klacht. Bovendien houdt ze ervan om de natuur op te snuiven met de fiets of tijdens een loopje. Ook deze aspecten maken integraal deel uit van het totaalplaatje van de behandeling

the extramile.jpg 46 scaled

ROBIN GOYENS

Manuele Therapie
Sport- en orthopedische revalidatie
Dry needling
Blessurepreventie
Sporttaping

In 2017 haalde ik mijn Masterdiploma Sportkinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de UHasselt. Verder behaalde ik een certificaat ‘Manipulaties en weke delen technieken’ aan het IAO en ontwikkelde ik een voorliefde voor postoperatieve revalidaties en onderste lidmaatproblematieken waarvoor ik me nog regelmatig bijschool. Voor Dry Needling kan je ook steeds bij mij terecht.

Door middel van een gebalanceerde combinatie van manuele therapie en oefentherapie probeer ik iedereen zo snel mogelijk zijn of haar doelen te laten bereiken.
Blessurepreventie wordt ook hoog in het vaandel gedragen.

Verder heb ik in mijn jeugdjaren altijd gevoetbald maar recent beoefen ik een variatie aan sporten. Ik spendeer heel wat tijd in de klimzaal, jog en fiets regelmatig en in de winter vind je me als fervent snowboarder terug in de bergen. Als wintersportliefhebber ben ik momenteel ook nog actief als kinesitherapeut binnen The Belgian Federation for Bobsleigh and Skeleton.

GIL DEMESMAEKER

Sportkinesitherapeut
Manueel therapeut
Dry Needling
Relaxatie en Mindfulness
Hyperventilatie

the extramile.jpg 40 scaled e1693391619850

Maak een afspraak

The extra mile

Eerste afspraak

Heeft u een nieuw probleem of bent u in het verleden nog niet in behandeling geweest, dan kiest u voor een nieuwe afspraak. Samen met uw therapeut wordt het probleem geanalyseerd en wordt een behandelplan opgesteld.

Vervolg afspraak

Ter opvolging van uw eerdere afspraak kan u uw vervolgafspraak inplannen bij de therapeut die u begeleidt.