Kristel van rillaer

TEM 128

Kristel Van Rillaer

Kinderyoga  & Bodymap – Wobbelturnen & Wobbelyoga – Tieneryoga

Ik ben Kristel Van Rillaer, mama van 3 topzonen reeds meer dan 25 jaar samen met Peter. Intussen ben ik al meer dan 20 jaar leerkracht in Brussel waar ik met heel mijn hart en ziel lesgeef. Ik heb intussen al jaren ervaring opgebouwd met kinderen en kan ze als geen ander voelen en lezen.

Ik hou van de bergen. Tussen onze dieren en bij mijn gezin thuis vind ik rust.

De afgelopen jaren specialiseerde ik me ook tot kindercoach, bodymap trainer, kinderyogadocent en wobbelturnen/wobbelyoga docent om op een speelse manier kinderen te begeleiden in hun motorische ontwikkeling.

Ik ben helemaal overtuigd van het nut en het belang van bodymap. Bodymap helpt jonge kinderen via reflexintegratie en gerichte bewegingskansen het zenuwstelsel optimaal te ontwikkelen. Dankzij mijn opleiding kinderyoga wil ik kinderen mentaal en fysiek weerbaar maken.

Dankzij wobbelturnen kan je heel gericht spiergroepen strekken en versterken. Je krijgt een beter evenwicht, het verbetert de grove motoriek, spierkracht wordt ontwikkeld en een goede tonus. Het wobbelen vergroot daarnaast het zelfvertrouwen van je kind, maar ook de concentratie en de linker– en rechterhersenhelft worden gestimuleerd.

Bekijk het hele aanbod bij Groepslessen