the extramile.jpg 15 scaled

With you. For you.
We go the extra mile

Het COACHING-luik van The Extra Mile staat voor persoonlijk trainingsadvies op elk niveau, ondersteund door de kracht van inspirerende en ondersteunde gelijkgestemden.

Dankzij correct, gepersonaliseerd advies en inspirerende teammomenten, ondersteunen we individuele atleten, maar ook bedrijven en clubs bij het nastreven en bereiken van hun duursportambities.

Daarnaast stellen we onze kennis en ervaring ter beschikking van mensen en groepen die willen proeven van de duursport-levensstijl.

Omdat we overtuigd zijn dat het helpt als de vele opofferingen die soms nodig zijn zoveel als mogelijk in stijl kunnen gebeuren, maakten we onze eigen stijlvolle shirts. Allemaal voor jou.

You want to be faster?
Let's go the extra mile.

Wat kunnen wij betekenen?

Duursport is ons vertrekpunt en vormt de rode draad doorheen ons aanbod. We bieden een totaalpakket voor iedereen met duursportambitie.

Maar tegelijkertijd staan de onderdelen van dat pakket open voor éénieder die ervan wil proeven (lopers, fietsers, zwemmers, trailrunners, triatleten, wandelaars,…).

The Extra Mile biedt een pakket dat jou helpt om jouw sportieve doelen te bereiken.

The Extra Mile biedt jou een aanpak op maat die zijn vruchten afwerpt.

Life is too short
 To wear ugly kits

Let’s go the extra mile! 

Je hebt ze misschien al eens op één of andere wedstrijd of al lopend ergens gespot, maar we hebben ook onze eigen The Extra Mile running & cycling outfits.

Bij The Extra Mile vinden we het leven te kort om in lelijke shirts te sporten.

Daarom ontwikkelden we onze eigen, unieke outfits, beschikbaar voor zowel lopen als fietsen. Want een miler kan je worden, en je outfit is daarbij een eerste belangrijke stap.

Tweemaal per jaar plaatsen we een bestelling en af en toe gaan we voor een nieuw TEM-kleurtje.

m
Naam
no matter you lead or chase …
do it in style
Meer Informatie

Neem dan vrijblijvend contact op met The Extra Mile, via info@theextramile.be

Over the extra mile
Sportclub of bedrijf

Met loopbanen die veel langer duren en mensen die steeds harder lijken te werken, rijzen heel wat vragen over de houdbaarheid van ons huidig systeem. Het pleidooi voor een ‘gezond evenwicht’ klonk zelden luider, en terecht. The Extra Mile helpt mensen een handje, door een sportieve aanpak uit te rollen die is aangepast aan het professionele ritme en de verwachtingen van uw sportclub of bedrijf. Werk en privé hoeven geen hinderpalen te zijn om aan sport te kunnen doen, op voorwaarde dat de context goed zit. En net daarvoor zorgt The Extra Mile!

In overleg bepalen we in een eerste fase een sportief doel waar u als team (sportclub of bedrijf) naartoe wil werken. Dat kan betekenen om zoveel mogelijk medewerkers op een verantwoorde aan de finishlijn van de Antwerp Ten Miles te krijgen, maar dat kan evenzeer betekenen om met een beperkt groepje managers een sportieve teambuilding rond de Mont Blanc voor te bereiden. You name it! Wat wij vervolgens doen, is puzzelen… met ons aanbod, onze kennis en jullie noden.

Trainingen en wedstrijden

Ondanks het feit dat onze begeleiding in de eerste plaats vanop afstand gebeurt, weten wij uit ervaring ook dat samen trainen werkt. Dat je de zweetdruppels die je laat in het bijzijn van andere atleten, toch net iets minder voelt. Dat de tijd net iets sneller voorbijglijdt en dat de voldoening die je kan delen na afloop van een stevige training, nog net iets zoeter smaakt.

Op woensdagavond kan je ons terugvinden op de atletiekpiste van het sportkot en 1x per maand spreken we af voor een teamtraining in het bos (omgeving Bierbeek/Leuven). Iedereen welkom!

Geef ons een seintje via info@theextramile.be als je graag aan (een greep uit) bovenstaand programma wil deelnemen, of als je graag een keertje van onze werking wil komen proeven!

Het einde is in zicht
teamtrainign
Chasing Together

Onze looptrainingen vinden maandelijks op zaterdag- of zondagochtend, zonder tegenbericht, plaats in één van de prachtige bossen in onze omgeving (Mollendaalbos (Bierbeek), Heverleebos,…).

Wekelijks kan je ons bovendien op woensdagavond aantreffen op de atletiekpiste van het Sportkot van Leuven (Universitair Sportcentrum KU Leuven). Afspraak om 19u45.

Samen trainen is één ding, maar samen de vruchten plukken van al dat harde labeur: da’s twee keer gewonnen. Daarom stellen we jaarlijks een competitie-agenda op, die is opgebouwd rond wedstrijden die net dat tikkeltje extra bieden. We komen in groep aan de start, maar iedereen loopt uiteraard op eigen niveau. Niemand is verplicht, maar iedereen is welkom. En de ervaring leert: hoe meer milers, hoe meer plezier!