tine wetsels

The extra mile 20

Tine Wetsels

Sportpsycholoog – Prestatiepsycholoog – Klinisch Psycholoog 

Ik ben Tine Wetsels, boysmama, psychologe en een optimistisch ingesteld ochtendmens. Het voelt goed om deel uit te maken van het team ‘The Extra Mile’. De multidisciplinaire aanpak, waarbij we samen met het ganse team streven naar een zo goed mogelijke begeleiding van iedere cliënt, vind ik een enorme meerwaarde.

Als sport- en prestatiepsycholoog richt ik me zowel op het individueel begeleiden van (top)sporters, ouders en coaches, als op het begeleiden van teams en groepsdynamische processen in teamsporten. Hierbij streef ik naar een samenwerking met alle betrokkenen, steeds in overleg met de atleet. De steeds toenemende (prestatie)druk en de mentale component om de fysieke barrière te overwinnen zijn boeiende uitdagingen binnen de sportwereld. Het positivisme en de dynamiek van de sportwereld spreken me heel erg aan! Ik geloof ook sterk in de samenhang tussen mentale factoren en het prestatieniveau van sporters.

Naast het sportspecifieke luik bied ik individuele therapie aan voor jongeren en volwassenen met (psychische) klachten die een evenwichtig leven in de weg staan.

Voor dringende vragen of algemeen contact: Tine@theextramile.be

Bekijk het hele aanbod bij Expertises