robin goyens

fotos team 4

RObin Goyens

Manuele Therapeut – Sportkinesitherapeut – Dry Needling – Postoperatieve Revalidaties

Mijn naam is Robin Goyens, afkomstig uit Lanaken in Limburg en momenteel woonachtig in Brussel. In 2017 haalde ik mijn Masterdiploma Sportkinesitherapie en Revalidatiewetenschappen aan de UHasselt.
Verder behaalde ik een certificaat ‘Manipulaties en weke delen technieken’ aan het IAO en ontwikkelde ik een voorliefde voor postoperatieve revalidaties en onderste lidmaatproblematieken waarvoor ik me nog regelmatig bijschool. Voor Dry Needling kan je ook steeds bij mij terecht.

Na 5 jaar in Limburg gewerkt te hebben, ben ik bij The Extra Mile terechtgekomen. Een praktijk wiens visie erg aansluit bij mijn kijk op de kinesitherapie.
Door middel van een gebalanceerde combinatie van manuele therapie en oefentherapie probeer ik iedereen zo snel mogelijk zijn of haar doelen te laten bereiken.
Blessurepreventie wordt ook hoog in het vaandel gedragen.

Verder heb ik in mijn jeugdjaren altijd gevoetbald maar recent beoefen ik een variatie aan sporten. Ik spendeer heel wat tijd in de klimzaal, jog en fiets regelmatig en in de winter vind je me als fervent snowboarder terug in de bergen.
Als wintersportliefhebber ben ik momenteel ook nog actief als kinesitherapeut binnen The Belgian Federation for Bobsleigh and Skeleton.

Bekijk hier het hele aanbod