Kjell De hondt

fotos team

Kjell De Hondt

Drijvende kracht en co-owner The Extra Mile

Manuele Therapeut – Sportkinesistherapeut
– Dry Needling – Performance Coach – Core Stability

Na het behalen van zijn diploma als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen specialiseerde Kjell zich in sportrevalidatie en manuele therapie.

Vanuit zijn expertise werkt hij tot op heden met nationale en internationale atleten, maar ook met sportclubs en recreanten die het beste uit zichzelf willen halen. Door zijn passie voor sport is hij jouw aanspreekpunt om het revalidatietraject van A tot Z te doorlopen.

Kjell ademt duursport en hardlopen in het bijzonder. Pas op 18-jarige leeftijd ontdekte hij het afstandslopen, maar in een mum van tijd behoorde hij tot de Belgische atletiektop. Naast nationale successen, behaalde Kjell eveneens internationaal atletieksucces. Momenteel legt hij de focus op marathons.

Hij weet hij als geen ander hoe de balans tussen trainingsarbeid, herstel en preventie voor jou in evenwicht te houden.

Op maandagavond geeft Kjell de core stability groepslessen en naast zijn job als kinesitherapeut is Kjell verantwoordelijk voor het Coaching luik waar hij coach is van heel wat gepassioneerde sporters die hij coacht in hun lopen, fietsen, trailrunning en triatlon doelen. 

Ben je op zoek naar een kinesitherapeut met specialisatie in sportrevalidatie, manuele therapie en dry needling? Boek nu je afspraak online bij Kjell De Hondt.

Bekijk hier het hele aanbod

Voor dringende vragen of algemeen contact: kjell@theextramile.be