ELS TALLOEN

fotos team 1

Els Talloen

Drijvende kracht en co-owner The Extra Mile

Pilates instructrice – Personal coach
General Management- Sportbegeleiding en ondersteuning

Els is zowel leading lady binnen The Extra Mile als Pilates-instructor en personal coach.

Haar enthousiasme om de Pilates-microbe door te geven is ongekend. Zowel beginners als advanced Pilates kent geen geheimen voor haar. Vanuit de sterke overtuiging dat duursporten vraagt om een lichaam in balans, klopte ze voor de instructor-opleiding aan bij Pilates United (NL). In 2016 rondde ze er succesvol de opleiding “Balanced Body Mat Instructor” af. Die principes wendt ze graag aan om ook jullie beter in balans te brengen.

Naast moeder van 2 kids, is ze gepassioneerd (marathon)loopster. Kjell gaf haar de loopmicrobe door, en dat blijkt een succes. Els ontpopte zich de voorbije jaren tot een gedreven atlete, die zich bijna bij elke stratenloop waarin ze aantreedt tot de kanshebbers mag rekenen. 

Ze verwelkomt iedereen graag met open armen in de praktijk. Daarnaast kan je steeds bij Els terecht omtrent al jouw vragen rond het aanbod van The Extra Mile, voor personal training of voor extra ondersteuning om (terug) meer te bewegen en de nodige discipline hiervoor (terug) te vinden. Els helpt jou graag jouw (sportieve) doelstellingen te bereiken en vol te houden.

Voor dringende vragen of algemeen contact: Els@theextramile.be