adem werk

Trauma Release & Breathwork (TRB®) opent de deuren naar diepgewortelde spanningen, emoties en kleine en grote trauma’s die vastzitten in je systeem. Door je adem te laten stromen, geef je op een natuurlijke manier weer ruimte aan deze blokkades en creëer je de mogelijkheid tot transformatie en herstel.

Ademen vormt dus als het ware de brug tussen ons bewuste en onderbewuste. Ervaar de kracht van ademwerk en maak komaf met symptomen zoals angst, oppervlakkige ademhaling, verhoogde alertheid of prikkelbaarheid, rusteloosheid, slapeloosheid,… tijdens deze begeleide sessie met muziek. Voor deze sessie is er geen ervaring met ademwerk vereist. De sessie is voor iedereen toegankelijk om op een ontspannen laagdrempelige manier kennis te maken met ademwerk.

Ademwerk wordt gegeven door Sam. Bekijk hieronder het uurrooster voor de groepsles van jouw keuze.

PXL 20231124 132946314.PORTRAIT scaled
"Herinneringen vervagen in onze gedachten, maar ons lichaam vergeet ze niet."
de bevrijding van  emotionele obstakels
PXL 20231124 132230008.PORTRAIT scaled

Hoewel we de neiging hebben om gebeurtenissen te laten vervagen, blijft ons lichaam deze ervaringen onthouden, wat resulteert in dagelijkse primaire reacties. Voor sommigen vormt een overweldigende ervaring ‘de laatste druppel’ die leidt tot fysieke en/of emotionele symptomen.

TRB is specifiek ontworpen om door de verschillende lagen van lichamelijke spanning heen te breken, om zo mentale, emotionele en fysiologische stress los te laten, zowel in lichaam als geest, en het zenuwstelsel.

Verken verschillende ademhalingstechnieken, die altijd en overal toegepast kunnen worden om emotionele obstakels te verminderen, zenuwen te kalmeren en je in staat te stellen vol energie en krachtig door het leven te gaan.

Kom ontdekken wat ademwerk voor jou kan doen.

PXL 20231124 132637189.MP 1 scaled

Tarieven

3 sessies

75

Voor 2 uur