in de kijker
guuzmind
Guuzmind goes the extra mile

Je hebt ze misschien al gespot in ons inkomhalletje, of misschien heb je er al heerlijk op gelegen tijdens 1 van de groepslessen. Jaja, vanaf nu zijn de producten van Guuzmind ook bij ons te koop. In The Extra Mile zelf en binnenkort ook in onze webshop. Jiehaaa!

Guuzmind ontwerpt en illustreert met de hand de mooiste, milieuvriendelijkste yogamatten die jou en je kleintjes doen glimlachen.

De basis van elke Guuzmind mat bestaat uit natuurlijk boomrubber en is biologisch afbreekbaar. Het microvezeloppervlak is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Ultrazachte Guuzmind Luxury mat voor volwassenen, maar ook echt prachtige matten speciaal ontwikkeld voor de kids. De Guuzmind PU matjes met extra grip tot stijlvolle kurken yogablokken, yoga-handdoeken, reismatjes, draagriemen, allemaal zijn ze bij ons verkrijgbaar.

Neem zeker eens een kijkje op de webshop of in The Extra Mile zelf.

guuzmind
de transformatie
De oude melkerij & filmfabriek

Ken jij de Oude Melkerij in Bierbeek? Of is de naam De Filmfabriek jou beter gekend? The Extra Mile heeft zijn intrek genomen in een modernistische gebouw in pakketbootstijl te Bierbeek.

Als kind is Els altijd gefascineerd geweest door dit prachtige authentieke pand. Voortaan mogen we hier dagelijks mensen ontvangen, soigneren en inspireren. Maar ook jullie inspireren en motiveren ons.
Hard gewerkt om hier vanaf 1 september 2021 een ontmoetingsplek te creëren waar sport, gezondheid en welzijn centraal staat. Zien bewegen, doet bewegen.

Kom gerust eens een kijkje nemen wat we ervan gemaakt hebben, kom eens een groepsles meepikken of proeven van onze heerlijke Madmum koffie of frisse gezonde dranken uit onze Honesty Bar.

TEM 21 scaled
melkerij bierbeek
the extra mile
In de pers
HLN

Artikel HLN, Stijn Deleus, 21 september 2021

Melkerijsite verwelkomt met The Extra Mile nieuw sport-, bewegings- en revalidatiecentrum: “Twee jaar lang keihard gewerkt voor deze droom”

Met The Extra Mile, gevestigd in de Oude Melkerij naast de D’Store, is Bierbeek sinds begin september opnieuw een trekpleister rijker. En het mooie eraan is dat de nieuwe bestemming een ontmoetingsplaats moet worden waar sport, gezondheid en welzijn centraal staan. In (post)coronatijd geen overbodige luxe, integendeel.

HLN artikel

OPENINGSAVOND 19 NOVEMBER 2021

The Extra Mile, Les Muses en Mimi Baby openen officieel in Bierbeek

Het voorbije weekend zijn drie nieuwe zaken in Bierbeek feestelijk geopend: The Extra Mile, Les Muzes en Mimi Baby. Alle ondernemingen vind je in de Hoogstraat, in de Oude Melkerij naast de D’Store.

De feestelijke opening vond vrijdag plaats van 16u tot 22u. Bezoekers konden kennis maken met de zaakvoerders en hun aanbod. Drijvende krachten achter het verhaal…

artikel Leuven Actueel

Leuven Actueel, Ann Peeters, 17 november 2021

Oude melkerij en filmfabriek wordt gezondheidscentrum

Vrijdag 19 november 2021 opent in Bierbeek een centrum waar gezondheid, welzijn en bewegen centraal staat.

“We hebben een uniek pand in Bierbeek gerenoveerd waar we zoveel mogelijk de antieke elementen behouden hebben. Vroeger was hier een melkerij gevestigd en nadien De Filmfabriek, sinds 1994 een werkplaats voor mediakunstenaars, jonge performance…

the extra mile

Made in Vlaams-Brabant, 25 november 2021

BIERBEEK – Aan de Hoogstraat in Bierbeek is The Extra Mile van start gegaan. Het multidisciplinair sport-, bewegings-en revalidatiecentrum van zaakvoerders Els Talloen (37) en Kjell De Hondt (33) is onze starter van de week.

Els en Kjell leerden elkaar jaren geleden kennen in Regio Atletiekverenigingen Mechelen (RAM atletiek). De sporters deelden dezelfde passie. Kjell, Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie en Master of Science in Sports … 

kinderyoga

Nieuwsblad, Maarten De Cock, 31 augustus 2021

Revalidatie, groepslessen of kinderyoga? Hier kan het allemaal op dezelfde locatie

BIERBEEK – Wie wil sporten, revalideren of voedingsadvies nodig heeft, kan dat binnenkort allemaal op dezelfde locatie. Bij The Extra Mile, dat op woensdag 1 september de deuren opent in de oude melkerij in Bierbeek, willen ze immers een complete sportervaring aanbieden.

Blog
Het einde is in zicht

De Marathon van Nice naar Cannes: 42,195km gedachten en halve conversaties.

Jelle Van den Bergh, 1 december 2021 – Runner’s World

Nice, Promenade des Anglais —Zondag 28 november — 7u59. Een frisse 5°C maar in onze rug een prachtige zonsopgang aan de Cote d’Azur. Mijn coach Kjell staat voor mij aan de start van de marathon naar Cannes en gaat pacen, snelheid maken. De Hondt wordt een haas. We staan vlak achter een rij Kenianen en enkele hitsige Fransen. Een goeie 4000 man en enkele teamgenoten staan achter ons. Korte peptalk. Voor de rest opperste concentratie. En goesting. Veel goesting.

Het geweerschot knalt en de massa komt in beweging. Ik smijt mijn versleten thermische shirt weg die me warm hield bij de start. En we zijn weg, eindelijk!

Ontdek ons nieuw interieur