Sportvoeding

“IF YOU DON’T EAT ACCORDING TO YOUR GOALS,

DON’T EXPECT TO REACH THEM”

Wil jij als sporter ook jouw prestatie naar een hoger niveau brengen? Dan is het belangrijk om niet alleen gericht te zijn op prestaties maar ook op gezonde voeding en sportvoeding. Sportvoeding speelt een cruciale rol in het bereiken van maximale prestaties en het bevorderen van herstel na een inspanning. Of je nu een professionele atleet bent of gewoon je sportieve prestaties wilt verbeteren, de juiste voeding is essentieel.

Als je sport heb je energie nodig en die haal je uit eten en drinken. Daarbij is het belangrijk dat je op het juiste moment de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Want er bestaan diverse sportvormen en ook de intensiviteit van trainingen verschilt.

Ik probeer jou te helpen om het bos door de bomen te zien en de juiste sportvoeding voor jouw doel, jouw sport en jouw lichaam te vinden.

Sportvoeding kan trouwens makkelijk zijn en voor fanatieke sporters nuttig. Maar ons gewone basis voedingspatroon moet in de eerste plaats op punt staan zodat we met normale voedingsmiddelen voldoende koolhydraten, eiwitten, gezonde vetten, vitaminen en mineralen binnenkrijgen.

Daarnaast maken we samen een goede keuze in de juiste sportvoedingspreparaten voor zowel voor, tijdens als na bepaalde trainingen en wedstrijden.

avocado vrkleind

Wil je dus

  • Even fit zijn aan de start als aan de finish?
  • Eindelijk geen klachten meer hebben op training?
  • Jouw grenzen verleggen?
  • Minder vermoeid zijn tijdens intensieve trainingsperiodes?
  • Explosiever worden?
  • Ondanks voedingsallergieën de juiste sportvoeding vinden?

IT’S ALL UP TO YOU