Marthe Lambrechts

fotos team 8

Marthe Lambrechts

Voedingscoach – Orthomoleculair KPNI Therapeut – Hatha Yoga & Vinyasa Yoga

Ik ben Marthe Lambrechts, mama van 3 energieke kids Lucas, Emilie en Arthur en getrouwd met Jan. Afgestudeerd als apotheker run ik sinds 2007 mijn eigen apotheek in Pellenberg samen met een topteam van apothekers. Mijn kinderen omschrijven me als sportief, creatief, doorzettend, energiek, behulpzaam, sociaal, soms wel met een koppig kantje.

Toen ik 19 was nam mijn papa me mee naar de yogales in de hoop dat ik wat minder gestresseerd door de examens ging. Ik bleef een tijd yoga volgen maar toen de kinderen kwamen, moest yoga plaats maken voor andere dingen, wat misschien niet de juiste keuze is geweest. Onder impuls van een goede vriendin begon ik opnieuw met yoga, maar nadat het lessenrooster door elkaar werd gegooid, haalde ik de lessen niet meer. Yoga verdween dus weer even naar de achtergrond.

Tot ik in september 2019 op Bootcamp ging naar Malaga met 14 andere ondernemende vrouwen. Die 5 dagen waren een fysieke en emotionele rollercoaster. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak werden we tot het uiterste gedreven om onze grenzen te verleggen. Weinig nachtrust, maar elke ochtend was er om 6u30 verplicht yoga op het strand met de opgaande zon. Toen besefte ik hoe hard ik yoga gemist had en hoe het mij elke keer weer tot rust brengt en energie geeft. Ik besloot na het einde van de Bootcamp om verder te gaan met Yoga. Ik volgde een avondopleiding yoga-instructeur en haalde mijn diploma. Op mijn wishlist staan nog bijkomende opleidingen yoga en yoga-teaching, maar in tussentijd ben ik heel vereerd dat ik aan de slag kan bij The Extra Mile.

Gedreven door mijn perfectionisme brengt yoga me rust en relativeringsvermogen en dat hoop ik in de lessen door te geven aan jullie.

Bekijk hier het hele aanbod