kinesitherapie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

sportpsycholoog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

life coach

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

voedingsspecialist

Coming soon…

Recovery is key

Soorten kinesitherapie

Team

Maak kennis,
met onze (P)REHAB experten.

Kjell

KJELL DE HONDT

Sportkinesistherapeut
Manueel therapeut
Coach Core Stability

Na het behalen van zijn diploma als Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen specialiseerde Kjell zich in sportrevalidatie en manuele therapie.

Vanuit zijn expertise werkt hij tot op heden met nationale en internationale atleten. Door zijn passie voor sport is hij jouw aanspreekpunt om het revalidatietraject van A tot Z te doorlopen.

Tenslotte bindt Kjell graag de loopschoenen aan. Menig marathons werden reeds overwonnen.

Els Talloen

Pilates instructor
Physical coach
General Management

Els is zowel leading lady binnen The Extra Mile als Pilates-instructor en personal coach.

Haar enthousiasme om de Pilates-microbe door te geven is ongekend. Zowel beginners als advanced Pilates kent geen geheimen voor haar. Vanuit de sterke overtuiging dat duursporten vraagt om een lichaam in balans, klopte ze voor de instructor-opleiding aan bij Pilates United (NL). In 2016 rondde ze er succesvol de opleiding “Balanced Body Mat Instructor” af. Die principes wendt ze graag aan om ook jullie beter in balans te brengen

Naast moeder van 2 kids, is ze gepassioneerd (marathon)loopster.

Els
Marlies

MARLIES WEYNANTS

Pre- en postnatale kine
Pelvische reëducatie
Relaxatie
Kinderkinesitherapie
Remediërend leren
Hyperventilatie 

Marlies behaalde haar Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met expertise in Pediatrie. Via haar Doctoraat, verdiepte ze zich eveneens in bekkenbodemreëducatie. Haar grote interesse in Mindfulness past ze nog steeds toe tijdens haar behandelingen.

Als actieve mama van 3 kids, kan je haar vaak lopend terugvinden.

VALERIE COULIE

Sport-kinesitherapeut
Postgraduaat manuele therapie I.O.
Coach groepslessen

Valerie heeft een passie voor dans zoals ballet, jazz, en moderne dans. Sinds haar 4 jaar heeft ze vele uren in de danszaal doorgebracht. Door haar dans groeide haar fascinatie voor de bewegingen van het menselijk lichaam. Zo startte ze haar studie revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de katholieke universiteit van Leuven. Dit leidde tot een verruiming van haar interesse, naast sport, ook voor het behandelen en revalideren van sportblessures. In dialoog met de patiënt zorgt ze voor de best mogelijke behandelingsstrategie in het kader van zijn/haar klacht. Bovendien houdt ze ervan om de natuur op te snuiven met de fiets of tijdens een loopje. Ook deze aspecten maken integraal deel uit van het totaalplaatje van de behandeling

Valerie
Tine

Tine Wetsels

Sportpsycholoog
Prestatiepsycholoog
Klinisch psycholoog

Na haar studies psychologie (KUL 2005), specialiseerde Tine zich in de Sportpsychologie en schoolde ze zich specifiek bij in het Oplossingsgericht en Handelingsgericht werken en ACT (Acceptance and Commitment Training). Ze ontwikkelde steeds meer interesse en expertise in het leren omgaan met (faal)angst, zelfvertrouwen, focus, presteren, motivatie …

Als sport- en prestatiepsycholoog richt ze zich zowel op het individueel begeleiden van (top)sporters, ouders en coaches, als op het begeleiden van teams en groepsdynamische processen in teamsporten. Hierbij streeft ze naar een samenwerking met alle betrokkenen, steeds in overleg met de atleet. De steeds toenemende (prestatie)druk en de mentale component om de fysieke barrière te overwinnen zijn boeiende uitdagingen binnen de sportwereld. Het positivisme en de dynamiek van de sportwereld spreken Tine heel erg aan! Het geloof ook in de samenhang tussen mentale factoren en het prestatieniveau van sporters.

Astrid Florquin

Life coach

Astrid is sinds 2020 actief als life coach. Dit wil zeggen dat ze mensen begeleidt naar een betere versie van zichzelf. Dit kan gaan van meer zelfvertrouwen, tot een betere business uitbouwen, tot meer structuur en rust in je hoofd en leven. Elk coachingstraject is volledig op maat van jouw vraag.

Astrid richtte in 2020 House of mindstyle op en wil mensen via online cursussen, haar eigen podcast en instagrampagina inspireren om voor zichzelf te kiezen en het leven te leiden dat je zelf wil.

Als coach werkt Astrid heel actiegericht. Je gaat je leven zelf actief in handen nemen en actie ondernemen waar het kan. Je zal de tools aangereikt krijgen om hier zelf mee aan de slag te gaan maar Astrid zal je hierin met haar expertise en enthousiasme begeleiden.

Astrid
Toon

Toon Eelen

Sport-kinesitherapeut
Manuele therapeut

Toon behaalde zijn Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie (2020) alsook het postgraduaat Manuele Therapie (2021). Als EXOS Physical coach verlegt hij mee jouw grenzen.

Naast zijn rol als therapeut, vindt je Toon geregeld terug op het basketbalterrein of in de krachthonk.

JORAN DRIESEN

Coach running, cycling & swimming

Gezien Joran zijn achtergrond in lopen en zwemmen werd triatlon een logische keuze. Door de vele trainingsuren groeide zijn interesse in het fysiologische aspect van duursport. Joran ziet het als een uitdaging om niet enkele het maximale uit zichzelf te halen, maar ook uit anderen. Via zijn opleidingen Lichamelijke Opvoeding

& Bewegingswetenschappen (KU Leuven) en Master in de Sports Nutrition (Maastricht University) heeft Joran een stevige wetenschappelijke achtergrond.

Naast het coachen in diverse clubs, kon Joran van zijn passie zijn beroep maken. Als coach haalt Johan er veel voldoening uit om atleten naar een hoger niveau te tillen.

Joran