ZOMERLESSEN

Deze zomer bieden we vanuit The Extra Mile heel wat leuke groepslessen aan. Als het weer het toelaat gaan deze groepslessen zelfs buiten door op ons nieuw grasperk.

Je kan je inschrijven voor een aparte losse les, maar je kan ook eens komen proeven van een ander soort groepsles. Ben jij benieuwd of pilates of yoga iets voor jou is? Of wil je te weten komen wat powerclub of core stability nu juist inhoudt.

Of wil zoon- of dochter ook eens komen proeven van een les ouder-kindyoga, kinderyoga of wobbelturnen? Dan is dit de ideale kans!

We kijken er naar uit om samen met jou de komende zomermaanden te blijven bewegen.

 Hou deze pagina zeker in de gaten want deze wordt regelmatig geüpdatet!

Pilates Els
Let's go the extra mile

CORE STABILITY

sportkinesitherapie

Core stability staat voor rompstabiliteit. Het is een combinatie van spierbalans en spierkracht. De “core” of romp bestaat uit rug-, buik-, bil- en heupspieren. Daarnaast werken we ook aan de stabiliteit.

PILATES

BrandingShoot.HouseOfMindstyle..The .Extra .Mile .27032022 267 e1651581906100

Pilates is een full body work-out ontwikkeld door Joseph Pilates. Er wordt gewerkt aan krachtige spieren, een soepel lichaam, een goede houding en aan goed evenwicht tussen lichaam en geest. Dankzij Pilates ontwikkel je kracht, flexibiliteit en controle.

yin yoga

yoga

In Yin yoga worden voornamelijk liggende en zittende asana’s (yogahoudingen) voor langere tijd (3 à 5 minuten) vastgehouden met als doel de oorspronkelijke bewegingsvrijheid van bindweefsels zoals fascia, ligamenten, pezen en gewrichten te herwinnen en te vergroten.

HATHA yoga

Flyer 5

In Hatha Yoga wordt een reeks van inspannende asana’s (yogahoudingen) afgewisseld met een meer ontspannende asana. De inspannende asana’s dagen je uit, versnellen je hartslag, spannen je spieren aan en spreken zo het sympathische zenuwstelsel aan (ons primitieve dierlijke overlevingsmechanisme dat aanzet tot actie). De rustigere asana’s en de langzame en bewuste ademhaling zetten het parasympathische zenuwstelsel in werking waardoor het lichaam in rust- en hersteltoestand komt. 

powerclub

The extra mile 68 1

In de Powerclub focussen we zowel op de pure kracht van het lichaam, krachtuithouding als op het verbeteren van het cardiorespiratoir stelsel. Dit omvat zowel HIIT’s, circuittrainingen, core stability, etc.. Samen in groep pushen we naar dat “extra” dat ons lichaam te bieden heeft. 

personal training

P(rehab)

Wil jij graag een uur privé begeleiding op maat om jouw conditie, rompstabiliteit of krachtuithouding te verbeteren. Dan kan je ook een privé les inplannen.

Personal training is voor iedereen toegankelijk.

We helpen je met het bereiken van jouw doelen. Elke sessie is een combinatie van kracht en uithoudingsoefeningen aangepast aan jouw noden en fysieke mogelijkheden.