POWER YOGA

Power yoga is een intense, dynamische vorm van yoga die gericht is op het opbouwen van spierkracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Door Power yoga:

  • Verhoogt de flexibiliteit: Power yoga vereist dat je door verschillende poses beweegt, die vaak voor langere tijd vastgehouden moeten worden. Dit helpt om je spieren te rekken en je gewrichten te mobiliseren, waardoor je flexibiliteit en bewegingsbereik toenemen.
  • Versterkt het lichaam: Power yoga is een fysiek uitdagende stijl van yoga die gericht is op het opbouwen van spierkracht. Het beoefenen van power yoga kan je helpen om je spieren te versterken, vooral in de kern, armen en benen.
  • Verbetert de cardiovasculaire gezondheid: Power yoga kan ook helpen om je hart en bloedsomloop gezond te houden. De snelle en intense bewegingen en houdingen verhogen je hartslag, wat kan helpen om de bloedstroom te verbeteren en de gezondheid van je hart te verbeteren.
  • Verlicht stress en angst: Power yoga kan een effectieve manier zijn om stress en angst te verminderen. Door de combinatie van beweging, ademhaling en meditatie kan power yoga helpen om je geest te kalmeren en je te ontspannen.

 

Power yoga is een krachtige en effectieve vorm van yoga die veel voordelen biedt voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Het kan helpen om je lichaam sterker en flexibeler te maken, je cardiovasculaire gezondheid te verbeteren en je geest te ontspannen. Als je op zoek bent naar een uitdagende en versterkende yogastijl, dan is power yoga zeker het proberen waard.

vinyasa yoga

De Power Yoga wordt gegeven door Aurelie.

Bekijk hieronder het uurrooster voor de groepsles van jouw keuze.